Beste lezer. Graag wil ik mijn 2e verhaal met jullie delen. Je kan mij kennen als Rick van het verhaal “Mijn levensverhaal” dat ik enkele jaren geleden heb geüpload.

Het zou weer zo’n dag worden… De voorspelling was een mooie warme en zonnige donderdag. Ik had lekker vrij van het werk. Langzaam wakker wordend door de zon die langs de gordijnen schijnt. Zoals zo vaak met een harde pik die er om smeekt om mee gespeeld te worden. Lekker de deur van het balkon open gegooid. Een zwaar shaggie gedraaid en opgestoken, ondertussen lekker spelend met m’n pik om tot een hoogtepunt te komen. Met m’n pik in de ene hand en telefoon in de andere hand scrollend door geile blogs en filmpjes op Tumblr om na een paar minuten een lading heet sperma met een flinke kreun eruit te persen en daarmee mijn buik, borst en gezicht te bedekken. Uitpuffend, liggend op bed met een slapper wordende pik heb ik maar de sperma van m’n handen af gelikt waarna ik met tegenzin ben opgestaan om te gaan pissen en de troep die ik gecreëerd heb op te ruimen. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om een cockring om te doen gezien ik toch verder niks speciaals gepland had die dag en ik nog wel vaker zou gaan rukken. Daarna de dag maar verder begonnen met een kop koffie en een stevig ontbijt. Terwijl ik mijn ontbijt aan het maken was zag ik dat ik een nieuwe naaste buurman had in het appartementencomplex waar ik woon. Hij was samen met zijn ouders allemaal gereedschap en materialen naar binnen aan het brengen om de woning op te gaan knappen. Ik ving een glimp van hem op, het bleek een jongere jongen te zijn die ik een soort van kon. Hij had 2 jaar lager op dezelfde basisschool als ik gezeten. Nieuwsgierig dat ik was ging ik even kijken door het spionnetje van de voordeur zodat ik hem goed in me kon opnemen. Ik kende hem als klein jochie, nu een stevige kerel, brede schouders, tattoos op zijn arm, zware stem en een geil koppie met blond geverfde plukjes in z’n haar die deels onder z’n petje verstopt werden. De rest van de dag niet meer zoveel gedaan dan op bed gelegen, lekker de hele dag door gerukt met me cockring om, en maar eens een grote dildo in m’n kont voor de verandering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *